Ny häst!






Hjälp till

 
 
Lapparna om detta sitter uppe runt om på långeberga och information finns även på hemsidan! :)

Ridläger i sommar

Nu har det kommit upp anslag om sommarens ridläger!
Information hittar ni på Långebergas hemsida och det finns även uppsatt i stallet och klubbstugan :)
Passa på och var med!
 
Här kommer lite bilder från ett av förra sommarens ridläger
 
 
 
 
 
 
 

Ryttareliten

Hej alla! 
Ni har la inte missat Svts dokumetärserie Ryttareliten? 
Det går på tisdagar så det kommer ett nytt avsnitt idag. Än så länge ligger de tre första avsnitten ute på svtplay. Såhär är beskrivningen till första avsnittet:
Välkommen in i en tidigare sluten värld. En värld där hästar kan kosta uppåt 40 miljoner, ibland mer, och där ryttarna får vara beredda att offra något på sin väg mot toppen. En värld där män och kvinnor tävlar på lika villkor, där äkta par balanserar familjeliv med att vara varandras största stöd och samtidigt sina värsta rivaler. I den här världen kan minsta lilla detalj vara skillnaden mellan framgång och ett misslyckande. Möt de gifta paren Lisen och Peder, Charlotte och Rasmus samt brödraparet Daniel och Alexander och få en unik inblick i vad som krävs för att nå toppen och bli en del av ryttareliten.
 
Jag har kollat de avsnitt som kommit än så länge och tycker absolut att det är värt att kolla!
Sen finns det en tillhörande serie på svtplay som heter Ryttareliten: Stallet som också är mycket sevärd och kompletterande till ryttareliten.
Det är korta avsnitt och kommer ut oftare än Ryttareliten. Såhär beskrivs det första avsnittet på svtplay:
På gårdarna Kronekulla och Grevlunda träffar vi tjejerna Linnéa, Anna och Malin som alla har vigt sina liv åt att ta hand om Sveriges främsta ryttares käraste ägodel - hästarna. Malin är i Spanien för att tävla tillsammans med Peder. Det är mycket att hålla koll på och få lediga stunder.
 
 
 

Uss Långeberga ridklubb :)

Välkommen till Långeberga risklubbs ungdomssektions blogg! Här kommer vi informera om olika saker som händer på klubben, våra aktiviteter och massor av bilder :)

RSS 2.0