Bilder från Långebergadagen!

Igår var det Lårngebergadagen!
 
Det var en riktigt fin dag med bra väder pch många besökare. Vi hade bland annat öppet cafeet, lotteri, olika små tävlingar, ponnyridning och uppvisningar. Lotterihinkarna hittade till sina lyckliga vinnare och många barn fick testa på att rida på två av våra snälla ridskoleponnysar, Gregor och Coolman. 
 
Första uppvisningen stod hoppspecialen för. Hoppspecialen är en grupp på ridskolan som är inriktiad på hoppning och har träning varannan vecka. De sex representanterna från hoppspecialen hade delat in sig i två lag där det ena laget var prinsessor och det andra laget troll! Sen skulle de hoppa en liten bana och få så lika tid som möjligt. Vann gjorde prinsesslaget! Grattis!
 
Efter det hade vi besök från GHCC som står för Göteborg Horse & Carriage Club. De visade upp sig och berättade om vilka de är. Sedan fick även de som ville testa att åka med.
 
Vi i USS vill tacka alla som kom och hoppas att ni hade en lika rolig dag som vi! :)
 
Här kommer några bilder från dagen. Om det är någon bild ni vill att jag tar bort är det bara att skriva en kommentar eller mejla oss om det.
 
 
 
 
 
 

Grillkväll

Igår var det grillkväll i stallet!
Vi grillade hamburgare som vi bjöd på i det fina vädret och pratade om vilka vi i USS är och vad vi gör. Några av de som kom var intresserade att vara med i styrelsen och ska få vara med och hjälpa till under resten av året :) Missade du detta men känner att du vill veta mer och kanske hjälpa oss så är det bara att skicka ett mejl eller hitta oss i stallet och prata med oss. Som det står i den lilla informationstexten här under så väljs själva styrelsen på årsmötet men du kan endå vara med nu innan om du vill och göra precis det som vi gör! :)
 
 
 

Ungdomssektionenens styrelse

 

 

Ungdomssektionen eller US som vi brukar säga är alla upp till 26år med i. Men ungdomssektionens styrelse dvs USS är bara de ungdomar som sitter med i själva styrelsen.

 För att vara med i ungdomssektionens styrelse måste du komma på US årsmöte som brukar hållas någon gång under februari(lappar med information kommer sättas upp). Där avgörs det om man blir förtroende vald. Styrelsen brukar vara mellan ca 5-10 st, men antalet kan variera. När du tackat JA till att sitta med i styrelsen har du kvar din post till dess att årsmötet för kommande år genomförts.

 Olika poster i USS:

Ordförande

Vice ordförande

Ledamöter

Suppleanter

(kassör, sekreterare)

 Under årets gång håller USS i olika aktiviteter såsom Långebergadagen, h

Halloweenkvällen, julshowen mm.

 Us finns till för att de unga rösterna skall bli hörda. Aktiviteter genomförs för att stärka glädjen och gemenskapen på klubben.

 Följ oss gärna på vår blogg! Där kommer det upp information om kommande aktiviteter samt vad som händer på klubben. www.uslarks.blogg.se

 

KOM IHÅG att ALLA är välkomna på våra möten!

 Vid frågor kontakta oss via vår mail- [email protected]

 

 

 

Här kommer några bilder från dagen:

 

 

 
 

 

Långebergadagen



Tävlingsdag

Tävlingsdagen är igång! Här är en bild och en text om morgonen:

Så börjar vi dagen med gemensam frulle i klubbstugan för att tagga för tävlingen! Kl 8 lastar vi och åker till årekärr




Paulina startade förklassen vid 9.46 och fick 63,889%!!:)



Nu taggar de lagklassen!

Tävling bohuscupen

Imorgon, söndag 11 maj har långeberga ett lag med i bohuscupen häst dressyr. Den hålls på årekärrs ridklubb så det är inte så långt för er som vill åka och kolla! Det är två privathästar och en ridskolehäst med i laget. Om ni vill kolla startlistorna när alla startar så finns det att hitta här: http://online.equipe.com/sv/competitions/9368

Här kommer några bilder från idag då alla håller på att förbereda allt inför morgondagen :)

Toto är den ridskolehästen som ska med på tävling


Pauline är den som ska tävla Toto 


Frida hjälper till

Helena också!

Pauline med sina två hästskötare testar transporten

Prinsen ska också vara med imorgon. Här med hästskötare Caroline 




Helgens tävling

I helgen var det tävling på långeberga! Bohuscupen ponny! Det var en trevligt dag med mycket fint väder :)            Här kommer lite blandade bilder från dagen, till exempel bilder på tävlande, funktionärer och på några ridskoleponnysar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brännboll

Us anordnar en brännbollskväll! Passa på att komma och umgås med oss och hitta nya kompisar:) alla är välkomna!



Uss Långeberga ridklubb :)

Välkommen till Långeberga risklubbs ungdomssektions blogg! Här kommer vi informera om olika saker som händer på klubben, våra aktiviteter och massor av bilder :)

RSS 2.0