Grillkväll

Igår var det grillkväll i stallet!
Vi grillade hamburgare som vi bjöd på i det fina vädret och pratade om vilka vi i USS är och vad vi gör. Några av de som kom var intresserade att vara med i styrelsen och ska få vara med och hjälpa till under resten av året :) Missade du detta men känner att du vill veta mer och kanske hjälpa oss så är det bara att skicka ett mejl eller hitta oss i stallet och prata med oss. Som det står i den lilla informationstexten här under så väljs själva styrelsen på årsmötet men du kan endå vara med nu innan om du vill och göra precis det som vi gör! :)
 
 
 

Ungdomssektionenens styrelse

 

 

Ungdomssektionen eller US som vi brukar säga är alla upp till 26år med i. Men ungdomssektionens styrelse dvs USS är bara de ungdomar som sitter med i själva styrelsen.

 För att vara med i ungdomssektionens styrelse måste du komma på US årsmöte som brukar hållas någon gång under februari(lappar med information kommer sättas upp). Där avgörs det om man blir förtroende vald. Styrelsen brukar vara mellan ca 5-10 st, men antalet kan variera. När du tackat JA till att sitta med i styrelsen har du kvar din post till dess att årsmötet för kommande år genomförts.

 Olika poster i USS:

Ordförande

Vice ordförande

Ledamöter

Suppleanter

(kassör, sekreterare)

 Under årets gång håller USS i olika aktiviteter såsom Långebergadagen, h

Halloweenkvällen, julshowen mm.

 Us finns till för att de unga rösterna skall bli hörda. Aktiviteter genomförs för att stärka glädjen och gemenskapen på klubben.

 Följ oss gärna på vår blogg! Där kommer det upp information om kommande aktiviteter samt vad som händer på klubben. www.uslarks.blogg.se

 

KOM IHÅG att ALLA är välkomna på våra möten!

 Vid frågor kontakta oss via vår mail- [email protected]

 

 

 

Här kommer några bilder från dagen:

 

 

 
 

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Uss Långeberga ridklubb :)

Välkommen till Långeberga risklubbs ungdomssektions blogg! Här kommer vi informera om olika saker som händer på klubben, våra aktiviteter och massor av bilder :)

RSS 2.0