En mycket lyckad dag :))

Långebergadagen blev riktigt lyckad igår! Vi hade tur med vädret också då regnet hölls sig borta och gav oss uppehåll under dessa två timmar! 

Dagen som bestod av flera roliga uppvisningar pch aktiviteter, uppskattades verkligen och det var riktigt kul att se många som kom till oss igår! Båda sidorna på läktaren var fulla och det är så himla roligt att se. 

Ann-Louise klick uppvisning med ilse (isa) var väldigt lyckad och mycket inspirerande, vårat gymkahana lag förlorade tyvärr mot Josefine och Filippa (stort grattis till dem) men publiken var med och det blev en rolig tävling, fint utklädda var båda lagen också :)))

Vi bjöd även på grillad hamburgare och korv, vilket uppskattades stort och hungriga besökare. 

Sist men inte minst hade vi lite olika prisutdelningar under dagen och en av dem var utdelningen för "vem betyder mest" där Therese Olsson blivit nominerad till det vuxna priset och Caroline Gröndahl, våran ordförande till ungdoms  priset och vi säger stort grattis till dessa två stjärnor! 

//Uss
Vårt gymkahana lag som bestod av, Caroline Gröndahl/solis och Lisa Carlberg/Euro 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Uss Långeberga ridklubb :)

Välkommen till Långeberga risklubbs ungdomssektions blogg! Här kommer vi informera om olika saker som händer på klubben, våra aktiviteter och massor av bilder :)

RSS 2.0