Promeniks

Hej på er! Igår var jag och Lisa ute med hennes sköthäst charleston till sjön, det var en riktigt mysig tur, men en väldigt trött Carro som fått springa bakom, men lite motion skadar ju aldrig ;) 
Vi red till sjön ditt ridskolan brukar rida på sommarlägrena.
Kramar en trött ordförande ;)

Madelene

Jag heter Madelene och är 16 år gammal. I USS har jag posten som sekreterare, har även tidigare suttit i US med andra poster. Sysslat med hästar i ca 10-11 år Ni hittar mig i stallet bland annat på torsdagar då jag rider i 19.45 gruppen och ibland så kommer jag upp till stallet när jag hinner det.

Utanför stallet så går jag första året i gymnasiet (Aspero idrottsgymnasium) där jag läser Ekonomi och Gym/Fitness. Går även till gymmet någon gång emellan åt när jag har tid, sedan träffar jag även några kompisar när jag har tid.

Jag gick med i USS för att jag ville vara med och fixa en bättre gemenskap i klubben, även att vara med och fixa olika aktiviteter.



Ellen

 

Hej jag heter Ellen och jag är 10 år.
Jag har några egna hästar och den jag rider/sköter mest heter Conrad.
Min stora syster Kajsa äger stallet bredvid RS, och min mamma jobbar på RS.
I us är jag ledamot det betyder att man får va med och rösta om olika beslut som us har tagit typ.

Uss Långeberga ridklubb :)

Välkommen till Långeberga risklubbs ungdomssektions blogg! Här kommer vi informera om olika saker som händer på klubben, våra aktiviteter och massor av bilder :)

RSS 2.0