Göteborg horseshow

Hej på er! 
Nu har äntligen göteborg horseshow dragit igång här i göteborg. Många av oss i uss tillbringar all sin tid på mässan och showen denna helgen, vilket e så otroligt lärorikt! 

Idag öppnar ju även mässan och vi ska gå runt och kika lite, något får man såklart säkert med sig hem ;) 

Eftersom vi jar börjat planera Långeberga dagen också, som vi tidigare skrev, vi ska därför kolla och fråga runt och se om vi hittar lite uppträdande människor ;)

//Caroline, ordförande :) kramar 


Eftermiddag med Helena & Frida

 
Kvällen igår bjöd på en massa ny kunskap för de flesta. Vi fick svar på alla våra frågor och lite till. Även Långebergadagen började planeras och Vi diskuterade om en mindre aktivitet runt påsk. Alla hade roligt och fick lära sig mycket med andra ord :) 
Hälsningar från kassör Moa och resten av glada USS :)

Hejsan hoppsan :)

Hej alla go och glad människor ;) 

Imorgon ska vi i uss ha en eftermiddag med Helena och Frida från förra årets us.

Vi ser fram emot en lärorik eftermiddag med dessa två tjejer och vi hoppas på att  plocka ihop lite mer kunskap om us. 

Vi vill ju göra allt för att klubbens medlemmar har det grymt kul och uppskattar klubbens aktiviteter. 

Dags för någon rolig tävling här snart va? Det får jag ta med tjejerna imon :D 

Bamse kramar från en super glad ordförande, Caroline :) 


Us möte



Amanda

Amanda
HejHej, Amanda heter jag och är 12 år snart 13. Jag har ridit i ca 5 år tror jag;) Ni kan hitta mig i stallet på måndagar, tisdagar och torsdagar. Om jag inte har något annat för mig kan jag komma några andra dagar.
Förutom att vara i stallet så pluggar jag, är med vänner och familj. 
Jag har en medryttarponny som heter Indy, jag har han på tisdagar och torsdagar. 
Min favorit häst på ridskolan är Toto och Caramell.
Jag är vanlig ledamot (det betyder att jag kan vara med och rösta). 
Jag gick med i US för att jag vill vara med och göra roliga aktiviteter åt dem som vill:D 


Lisa

Jag heter Lisa, går i 7:an och rider på fredagar 16:15. Ni kan hitta mig i stallet nästan varje dag förutom måndagar och jag är oftast där hela eftermiddagen/kvällen. Jag har ridit i ca 5-6 år. Förutom att jag rider på ridskolan rider jag även en häst i privatstallet som heter Charleston. Han rider jag ca 3-4 gånger i veckan.
Jag håller inte på med något annat än ridningen men det är alltid kul att vara i stallet och ju mer man är där så får man ju fler nya kompisar:)

Jag gick med i US för att engagera mig mer i klubben och för att jag tyckte det verkade roligt att få vara med att planera olika aktiviteter mm. I USS så är jag suppleant, vilket betyder att jag inte har rösträtt vid röstningar men vid andra beslut mm har jag lika mycket att säga till om som alla andra:)


Esther

Hej jag heter Esther! Jag är 13 år gammal och går i 6an på en skola i Haga. I us har jag posten som vice ordförande. Jag har ridit i cirka 4 år snart och tycker fortfarande det är lika roligt som när jag började (: Ni hittar mig i stallet bland annat på torsdagar då jag rider i 19:45 gruppen. Jag är mest intresserad av hoppning och älskar när det går fort. Anledningen till att jag gick med i us var för att vill vara med och tycka till om allting som händer inom klubben. Jag tycker det ska bli jätteroligt att sitta med i us och hoppas att jag kan vara med i flera år till. 
 

Filippa

Jag heter Filippa, jag är 14 år och rider i gul på måndagar och i hoppspecialen på tisdagar. Jag är i stallet måndagar, tisdagar och fredagar. Den hästen jag tycker bäst om är Danina. Dock tror jag inte att hon tycker om mig lika mycket, haha. Jag har ridit i ungefär 7 år tror jag, och jag spelar handboll också. Man brukar kunna hitta mig i stallet, manegen eller i caféet runt klockan 6, men om jag inte har några läxor så är jag där vid halv 5. På fritiden rider jag, spelar handboll och kollar på film.

Jag gick med i uss för att ha lite mer koll på vad som är aktuellt och det verkar roligt att vara med och anordna aktiviteter. I uss är jag suppleant, vilket betyder att jag inte har rösträtt vid röstningar, men annars har jag precis lika mycket att säga till om som alla andra.

 

 

Moa

 
Hej allihopa! 
Moa heter jag och är en av de nya medlemmarna i Långebergas USS. Jag är en tjej på 14 år som går i 7an på en liten skola i Långedrag. Jag är nästan alltid glad och sprallig så om ni ser ett blont yrväder i stallet är det förmodligen jag ;)
 
Jag rider på ridskolan i 19:30 gruppen på Torsdagar, men också i Hoppspecialen varannan vecka på tisdagar samma tid. Jag rider även den gamla ridskolehästen Indy två dagar i veckan, men du kan hitta mig i stallet i princip alla dagar i veckan. 
Utöver ridningen så tränar jag friidrott i klubben GKIK. Dock satsar jag mest på ridningen. 
 
Jag gick med i USS för att vara mer aktiv i klubben och kunna visa andra hur mycket jag har lärt mig av LÅRK. I USS sitter jag som kassör, alltså har jag hand om US ekonomi. Jag hoppas på att andra ungdomar ska kunna lära sig lika mycket av mig som jag lärt mig av de äldre i klubben :)
 
Hoppas på att få se er alla ofta i framtiden :)

Caroline

Hej alla Goa människor! 
Caroline heter jag och jag är us nya ordförande för detta året och förhoppningsvis många fler :) 

Jag e 14 år och går i 8:an på Ebbapetterssons privatskola. 

Jag har ridit sen jag va 6-7 år om jag inte minns fel så ca 8-9 år ungefär. 

Mig hittar ni i stallet nästan varje dag, lite här och där. Jag rider på ridskolan på torsdagar i 19:30 gruppen och sedan har jag en sköthäst/medryttarhäst som heter Cayenne som jag rider ca 2 gånger i veckan.  

Utöver att jag e i stallet så pluggar jag såklart, men jag försöker även gymma det dagar som jag har tid över.

Men varför gick jag med i us undrar ni kanske?;) jo för att få en översikt över klubbens medlemmar och kunna bidra till roliga, men även lärorika aktiviteter för er ungdomar. 


Nytt år och nya möjligheter :D

Hej på er!
Idag var det dags för Us årliga årsmöte och dags för en helt ny styrelse. 
 
Mötet blev väldigt lyckat och det har blivit nya och gryma ungdomar som nu sitter i klubbens ungdoms styrelse. 
 
Klubbens nya uss består av föjande personer
Caroline Gröndahl 
Madelene Lindström
Moa Kilen
Simon Persson
Ellen Larsson
Amanda Gramstedt
William Kjellstrand
Lisa Carlberg
Esther Krantz
Fillippa Schröder
 
Vi i den nya styrelsen tackar den gamla för en riktigt bra styrelse gång, ni har verkligen tagit hand om oss ungdomar och vi hoppas på ett lika bra arbete från vår sida. Vi hoppas att vi kan få alla ungdomar att tycka om de aktiviter som vi kommer hålla och likande.
 
Nästa möte för den nya styrelsen är Måndagen den 9/2-2015 v.7, klockan 17:15. såklart är alla välkomna att lyssna på mötet.
 
(ps, om det är något ni vill att vi ska ta upp, maila gärna oss på [email protected], eller kom fram till någon av oss, vi vill ha era åsikter och tankar, det kan vara allt ifrån en fråga till om ni önskar någon aktivitet.)
 
Ny skapar vi ett grymt nytt år!
 
Mvh Caroline ( ordförnade )
(presenationer kommer)
 
 

Uss Långeberga ridklubb :)

Välkommen till Långeberga risklubbs ungdomssektions blogg! Här kommer vi informera om olika saker som händer på klubben, våra aktiviteter och massor av bilder :)

RSS 2.0