Gbg horse show

Ni har la inte missat att det är Gbg horse show nu?

Vi i ungdomssektionens styrelse blev sponsrade med biljetter av klubben. Så nu kollar vi på massor av fina hästar och går på mässan för att hitta inspiration till kommande aktiviteter på klubben...





2014, här kommer vi!!

Hej alla!
 
Nu har bloggen tyvärr legat nere ett tag på grund av olika anledningar. Men nu ska vi se till att starta upp den ordentligt igen!
 
Ungdomssektionen har haft sitt årsmöte där den nya styrelsen valdes ut. Inlägg om alla oss i styrelsen med bilder och lite annat skoj kommer snart. Vi har också börjat planera inför året som kommer och alla är jättetaggade. Nu kommer vi jobba på att bli riktigt duktiga att uppdatera här på bloggen med massor av bilder, inlägg om alla våra aktiviteter och annat smått och gott.
 
Har ni några frågor eller förslag så är det bara att höra av er. Antingen om ni hittar oss i stallet eller skicka ett mejl till vår mejladress [email protected]
 
 
 

Uss Långeberga ridklubb :)

Välkommen till Långeberga risklubbs ungdomssektions blogg! Här kommer vi informera om olika saker som händer på klubben, våra aktiviteter och massor av bilder :)

RSS 2.0