Bilder från Långebergadagen!

Igår var det Lårngebergadagen!
 
Det var en riktigt fin dag med bra väder pch många besökare. Vi hade bland annat öppet cafeet, lotteri, olika små tävlingar, ponnyridning och uppvisningar. Lotterihinkarna hittade till sina lyckliga vinnare och många barn fick testa på att rida på två av våra snälla ridskoleponnysar, Gregor och Coolman. 
 
Första uppvisningen stod hoppspecialen för. Hoppspecialen är en grupp på ridskolan som är inriktiad på hoppning och har träning varannan vecka. De sex representanterna från hoppspecialen hade delat in sig i två lag där det ena laget var prinsessor och det andra laget troll! Sen skulle de hoppa en liten bana och få så lika tid som möjligt. Vann gjorde prinsesslaget! Grattis!
 
Efter det hade vi besök från GHCC som står för Göteborg Horse & Carriage Club. De visade upp sig och berättade om vilka de är. Sedan fick även de som ville testa att åka med.
 
Vi i USS vill tacka alla som kom och hoppas att ni hade en lika rolig dag som vi! :)
 
Här kommer några bilder från dagen. Om det är någon bild ni vill att jag tar bort är det bara att skriva en kommentar eller mejla oss om det.
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Uss Långeberga ridklubb :)

Välkommen till Långeberga risklubbs ungdomssektions blogg! Här kommer vi informera om olika saker som händer på klubben, våra aktiviteter och massor av bilder :)

RSS 2.0