US, DUS & CUS

Tänkte göra att litet inlägg om vad dessa orden som vi skriver om här i bloggen så ni vet vad det handlar om. Vi börjar med US som står för ungdomssektionen. Alla som är 0-26 år och medlem i klubben är med i ungdomssektionen. USS däremot står för ungdomssektionens styrelse. Det är vi som har och är presenterade på denna bloggen. Vi har också olika aktiviteter på klubben för er i ungdomssektionen, alltså alla medlemmar i åldrarna 0-26 år! USS har en plats även i stora styrelsen så vi kan vara med och påverka de stora besluten på klubben eftersom vi unga faktiskt är klubbens framtid och våra tankar och ideer är viktiga. 
 
Sen har vi då DUS som står för distriktets ungdomssektion. Vi tillhör distriktet Göteborg och Bohuslän tillsammans med andra klubbar som ligger inom det området. DUS håller också i olika aktiviteter och jobbar med att stärka banden mellan klubbarna. Från Långeberga har vi faktiskt två stycken som sitter med i DUS nämligen Evelina och Helena, som även sitter i USS.
 
CUS är då centrala ungdomssektionen. Hela landets ungdomssektion. De håller också i olika aktiviteter och har även en blogg för de som är mer intresserade om vad de håller på med.
 
Här är länken till deras blogg:
http://ungiridsporten.wordpress.com
 
 
För er som vill läsa mer om US, DUS och CUS kan ni gå in på denna länken till Svenska ridsportförbunder och klicka er runt lite :)
http://www3.ridsport.se/Ungdom/Ungiridsporten/
 
 
Har ni några frågor eller funderingar är det bara att höra av sig till oss :) Mejla eller leta upp oss i stallet!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Uss Långeberga ridklubb :)

Välkommen till Långeberga risklubbs ungdomssektions blogg! Här kommer vi informera om olika saker som händer på klubben, våra aktiviteter och massor av bilder :)

RSS 2.0